top of page

KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys.jpg
Walapais_kannattajäsenyys2.jpg

Kannattajajäsenyys on tärkeä seuratoimintamme tukemisen muoto. Kannattajajäsenyys on jäsenmuoto isovanhemmille, kummeille ja muille pelaajien tukijoukoille.

Liity kannattajajäseneksi ja tuet konkreettisesti urheiluseuramme toimintaa, sekä lasten, että nuorten tyttöjen luistelun ja ringeten harrastusmahdollisuuksia Vantaalla.


Lasten ja nuorten liikunnasta saama ilo ja onnistumisten mahdollistaminen ovat elinikäiseen liikunnallisuuteen kannustamisen ohella ne syyt, miksi me seurana ja vapaaehtoistoimintana tätä kaikki seurassamme teemme.

Kannattajäsenenä olet konkreettisella tavalla tukemassa näiden tavoitteiden toteutumista.

KANNATTAJATUOTE

Kanna seuramme värejä ja anna siten tukesi näkyä arjessa, voit hankkia kannattajatuotteemme, joka on joko punainen tai luonnonvalkoinen Walapais-kangaskassi. Kassin hinta on 10 EUR (+ mahdolliset postituskulut).

 

Jos haluat kassin, voit joko noutaa sen Myyrmäen jäähallilta erikseen sovittuna ajankohtana tai voimme postittaa sen sinulle maksettuasi kassin seuralle. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen walapais@walapais.fi.

Kannattajakassi 2020-2021.jpeg
Anchor 1
Ottelukalenteri.jpg

KANNATA JA KANNUSTA

Luistelusta ja ringetestä nauttiva lapsi ja nuori saa seurassamme kannustusta ja positiivista palautetta paitsi joukkuekavereiltaan, niin myös valmentajilta.

 

Pelaajat ovat varmasti mielissään, kun pelejä on seuraamassa ja pelejä kannustamassa myös isovanhempia, kummeja, kavereita ja sisaruksia.

Joten anna tukesi näkyä ja kannustuksesi kuulua pelaajille myös katsomossa. Löydät kaikkien joukkueidemme otteluiden ajankohdat ja paikat 
kaudella ottelukalenteristamme.

Anchor 2

LIITY KANNATTAJAJÄSENEKSI

Seuramme kannattajajäseneksi liittyminen on helppoa Suomisport-palvelussa. Klikkaa vain alla olevaa linkkiä, joka vie sinut Suomisport-palvelun sisäänkirjautumissivulle. Jos sinulla ei ole ennestään Suomisport-tiliä, sinun tulee ensimmäiseksi luoda itsellesi tili, minkä jälkeen pääset liittymään jäseneksi. Suomisport-palvelun ohjevideo jäseneksi liittymisestä löydät tämän linkin takaa.

Kirppu-koira 1222018.JPG
Anchor 3
bottom of page