KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys on tärkeä seuratoimintamme tukemisen muoto. Kannattajajäsenyys on jäsenmuoto isovanhemmille, kummeille ja muille pelaajien tukijoukoille.

Liity kannattajajäseneksi ja tuet konkreettisesti urheiluseuramme toimintaa, sekä lasten, nuorten ja tyttöjen luistelun ja ringeten harrastusmahdollisuuksia Vantaalla.

Kannattajajäsenenä tuet ja mahdollistat toimintaamme

Kaikki kannatusjäseniltämme ja kannattajatuotteistamme saamamme tuotot kohdistamme lyhentämättöminä seuratoiminnnan kannalta välttämättömiin kuluihin.  

 

Seura käyttää kannattajajäsentuotot seuran yhteisiin varustehankintoihin, kuten peli- ja harjoituspaitojen uusimiseen ja jäävuorojen jäämaksuihin.

Lasten ja nuorten liikunnasta saama ilo ja onnistumisten mahdollistaminen ovat elinikäiseen liikunnallisuuteen kannustamisen ohella ne syyt, miksi me seurana ja vapaaehtoistoimintana tätä kaikki seurassamme teemme.

 

Kannattajäsenenä olet konkreettisella tavalla tukemassa näiden tavoitteiden toteutumista.

KANNATTAJATUOTE 2019-2020

Kaudella 2019-2020 olemme seurana valinneet, että  kannattajajäsenyydestä kannattajajäsen saa muistoksi hienon, käytännöllisen ja trendikkään kangaskassin.
 

Näin kannat paitsi seuramme värejä ja annat tukesi näkyä arjessa, lisäät tietoisuutta ringetestä lajina, sekä teet kestävän valinnan esimerkiksi kauppareissun kassivalinnassa.

Kannattajatuotteen ja samalla myös kannattajajäsenyyden arvo kaudella 2019-2020 on 10 euroa.  

 
Ottelukalenteri.jpg

KANNATA JA KANNUSTA

Luistelusta ja ringetestä nauttiva lapsi ja nuori saa seurassamme kannustusta ja positiivista palautetta paitsi joukkuekavereiltaan, niin myös valmentajilta.

 

Pelaajat ovat varmasti mielissään, kun pelejä on seuraamassa ja pelejä kannustamassa myös isovanhempia, kummeja, kavereita ja sisaruksia.

Joten anna tukesi näkyä ja kannustuksesi kuulua pelaajille myös katsomossa. Löydät kaikkien joukkueidemme otteluiden ajankohdat ja paikat 
kaudella 2019-2020 ottelukalenteristamme.

 

LIITY KANNATTAJAJÄSENEKSI

Kannattajajäseneksi liittyminen on hyvin helppoa. Ota yhteyttä kannattamaasi pelaajaan ja hän toimittaa sinulle linkin, mitä kautta voit rekisteröityä kannattajajäseneksi. 

Vaihtoehtoisesti voit lähettää myös suoran sähköpostin ja kertoa halukkuudestasi liittyä kannattajajäseneksi alla olevan linkin kautta

 
Untitled

RINGETTE WALAPAIS ry
Luistele hyvässä seurassa!

y-tunnus: 1891937-3 I Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa I gsm. 050 543 1720 I walapais@walapais.fi
Tietosuojaseloste

©2020 RINGETTE WALAPAIS RY