KANNATTAJAJÄSENYYS

Kannattajajäsenyys.jpg
Walapais_kannattajäsenyys2.jpg

Kannattajajäsenyys on tärkeä seuratoimintamme tukemisen muoto. Kannattajajäsenyys on jäsenmuoto isovanhemmille, kummeille ja muille pelaajien tukijoukoille.

Liity kannattajajäseneksi ja tuet konkreettisesti urheiluseuramme toimintaa, sekä lasten, nuorten ja tyttöjen luistelun ja ringeten harrastusmahdollisuuksia Vantaalla.

Kannattajajäsenenä tuet ja mahdollistat toimintaamme

Kaikki kannatusjäseniltämme ja kannattajatuotteistamme saamamme tuotot kohdistamme lyhentämättöminä seuratoiminnan kannalta välttämättömiin kuluihin.  

 

Seura käyttää kannattajajäsentuotot seuran yhteisiin varustehankintoihin, kuten peli- ja harjoituspaitojen uusimiseen ja jäävuorojen jäämaksuihin.

Lasten ja nuorten liikunnasta saama ilo ja onnistumisten mahdollistaminen ovat elinikäiseen liikunnallisuuteen kannustamisen ohella ne syyt, miksi me seurana ja vapaaehtoistoimintana tätä kaikki seurassamme teemme.

 

Kannattajäsenenä olet konkreettisella tavalla tukemassa näiden tavoitteiden toteutumista.

KANNATTAJATUOTE 2020-2021

Kannattajajäsenyydestä kannattajajäsen saa muistoksi hienon, käytännöllisen ja trendikkään kangaskassin. Kaudella 2020-2021 kannattajakassin väri on upea punainen.
 

Kanna seuramme värejä ja anna tukesi näkyä arjessa, lisää tietoisuutta ringetestä lajina, sekä tee kestävä valinta esimerkiksi kauppareissun kassivalinnassa.

Kannattajatuotteen ja samalla myös kannattajajäsenyyden arvo kaudella 2020-2021 on 10 euroa.  

Kannattajakassi 2020-2021.jpeg
 
Ottelukalenteri.jpg

KANNATA JA KANNUSTA

Luistelusta ja ringetestä nauttiva lapsi ja nuori saa seurassamme kannustusta ja positiivista palautetta paitsi joukkuekavereiltaan, niin myös valmentajilta.

 

Pelaajat ovat varmasti mielissään, kun pelejä on seuraamassa ja pelejä kannustamassa myös isovanhempia, kummeja, kavereita ja sisaruksia.

Joten anna tukesi näkyä ja kannustuksesi kuulua pelaajille myös katsomossa. Löydät kaikkien joukkueidemme otteluiden ajankohdat ja paikat 
kaudella ottelukalenteristamme.

 

LIITY KANNATTAJAJÄSENEKSI

Kannattajajäseneksi liittyminen on hyvin helppoa. Ota yhteyttä kannattamaasi pelaajaan ja hän toimittaa sinulle linkin, mitä kautta voit rekisteröityä kannattajajäseneksi. 

Vaihtoehtoisesti voit lähettää myös suoran sähköpostin ja kertoa halukkuudestasi liittyä kannattajajäseneksi alla olevan linkin kautta

Kirppu-koira 1222018.JPG