LUISTELUKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Tervetuloa ilmoittautumaan Ringette Walapaisin luistelukouluun! Jos perheestä on tulossa useampi lapsi, ilmoita heidät erikseen.

Tällä lomakkeella ilmoitetaan henkilöstä välttämättömät tiedot, joita tarvitsemme, jotta pystymme varaamaan riittävän määrän ohjaajia jäälle ja tarvittaessa kommunikoimaan esim. mahdollisista muutoksista.

Huom. Käytämme samaa ilmoittautumislomaketta sekä lasten
, että nuorten, kuin nuorekkaiden naisten luistelukouluillemme. Jos olet aikuinen ilmoittautumassa itse luistelukouluun, niin täytä maalaisjärkeä käyttäen omat tietosi alla oleviin kenttiin.

Myyrmäkeen vai Tikkurilaan

Huom. luistelukouluumme osallistuakseen, lapsen pitää kyetä vähintään seisomaan ilman tukea jäällä paikallaan pystyssä TAI huoltajan pitää tulla luistimet jalassa ja kypärä päässä auttamaan häntä jäälle.

Lähtötaso
Toivomani kommunikointikieli

*Ilmoittautumalla suostun siihen, että lapseni / nuoreni nimi,

oma nimeni, sähköpostiosoitteeni ja puhelinnumeroni (huoltajana) näkyvät kaikille luistelukouluun rekisteröityneille luistelukoulun tapahtumien hallintajärjestelmässä Nimenhuudossa. Sitoudun myös käsittelemään muiden luistelukoululaisten vastaavia tietoja luottamuksellisesti.

Kiitos ilmoittautumisesta!
Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse

Ilmoittautumistietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan ne ovat vain seuran (Ringette Walapais ry) toimihenkilöiden käytettävissä.

Lue lisää "Luistelukouluihin ilmoittautuneiden rekisterin" tietosuojaselosteesta.

 

Luistelukoulutapahtumien hallintarekisteristä (Nimenhuuto) voit lukea lisää "Tapahtumien hallintarekisterin" tietosuojaselosteesta.
 

Jos sinulla on kysymyksiä luistelukoulun toimintaan liittyen, niin voit lähettää suoraan: luistelukoulu@walapais.fi tai oheisella lomakkeella.

 

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaan tai johonkin muuhun liittyen, ota yhteyttä: tietosuojavastaava@walapais.fiTERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JOUKKOOMME!

Terveisin

 

Marja Leena Pinomaa, Lasten luistelukoulu, Myyrmäki

Tiia Piili, Lasten luistelukoulu, Tikkurila

Niina Koljonen, Nuorten luistelukoulu
Mika Kainulainen, seura-aktiivi ja luistelukoulukoordinaattori Tikkurila ja Myyrmäki.