top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIMME, TUKIJAMME JA YHTEISTYÖTAHOMME

Ringetteliitto-flat-logo-RGB ISO.png
SUOMEN RINGETTELIITTO RY

Ringette Walapais ry on ollut koko seuran historian ajan Suomen Ringetteliiton jäsen. Seura on täten ollut omalta osaltaan vaikuttamassa jäsenenä liiton toimintaan.

Helsinge_stiftelse.jpg

HELSINGESÄÄTIÖ

Helsingesäätiö on monivuotinen yhteistyökumppanimme. Säätiöllä on tärkeä rooli seuramme toiminnan taloudellisessa mahdollistamisessa.

Vantaa-Vanda-logo.jpg

VANTAAN KAUPUNKI

Vantaan kaupunki tukee urheiluseurojen toimintaa taloudellisesti sekä myöntämällä toiminta-avustuksia että tukemalla jäävuorojen tuntihintaa talvikaudella. Kaupungin tuella on ollut iso merkitys toimintamme mahdollistamisessa vuosien mittaan.

ykkos-urheilu_logo.jpg

YKKÖS-URHEILU OY

Ykkös-Urheilu on Vantaan Myyrmäessä toimiva, jääurheilulajeihin ml. ringettevarusteisiin erikoistunut liike. Ringette Walapais luottaa ja suosittelee lämpimästi Ykkös-Urheilun edustamia varusteita ja henkilökunnan asiantuntemusta, kun kyse on ringeten laji- ja varustehankinnoista.

valio akatemia.jpg

VALIO AKATEMIA

Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja. Ringette Walapais on ollut vuosien mittaan yksi Valio Akatemian stipendiaateista.

Opetus- ja kulttuuriministerio_logo_2021.png
OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ

Saimme kausille 2019-2020 ja 2020-2021 OKM:n seuratukea Nuorten luistelukoulutoiminnalle, jonka kohderyhmänä oli 10-16-vuotiaat tytöt.

eslulogo_pieni.jpg
ETELÄ-SUOMEN LIIKUNTA JA
URHEILU RY

Walapais on Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen. ESLU kouluttaa, kehittää ja konsultoi urheilu seuroja vastaamaan liikunnan ja urheilun yhä vaativampiin odotuksiin. ESLU valvoo liikunta- ja urheiluseurojen etua vaikuttamalla sekä kunta-, maakunta- että valtiotasolla yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Walapaisin henkilöjäsenet ovat oikeutettuja saamaan ESLUn jäsenseuroille tarkoitetun alennuksen muun muassa seuratoiminnan hallinnon koulutuksista ja seminaareista. Ks. lisää ESLUn tapahtumakalenterista.

 

Vantaan Liikuntayhdistys ry.png
VANTAAN LIIKUNTAYHDISTYS RY

Ringette Walapais on jäsenenä Vantaan Liikuntayhdistys ry:ssä.  Vantaan Liikuntayhdistys ry on toimii asiantuntevana koordinoijana ja siltana kaupungin ja seurojen välillä. Samalla se toimii alueellisena liikunnan ja urheilun yhteistyöorganisaationa ja seurojen edunvalvontajärjestönä.

Liikuntayhdistys tuottaa palveluita seuroille, kaupungille ja kuntalaisille. Lisäksi yhdistys on mukana erilaisissa yhteistyö- ja kehittämishankkeissa.

Ringette_Canada 2.jpg

RINGETTE CANADA

Walapais Ringetellä on ollut vuosien varrella yhteistyötä yli mantereiden, Kanadan ringetteliiton kanssa. Tästä ovat olleet tuloksena joukkueiden vierailut Kanadassa, ringeten synnyinmaassa.

Circulation.jpg

CIRCULATION OY

Vantaalainen kierrätys- ja ympäristöpalveluja tarjoava Circulation Oy mahdollisti Circulation-varustelainaamomme perustamisen syksyllä 2021. Lainaan saatavilla, ringetteen soveltuvilla varusteilla junioripelaajien on helpompi tulla mukaan joukkuetoimintaan. Varusteita kierrättämällä tuetaan myös kestävää kehitystä, mikä on tärkeää sekä Circulationille että Walapaisille.

bottom of page