YHTEISTYÖKUMPPANIMME, TUKIJAMME JA YHTEISTYÖTAHOMME

Aktia-logo_rgb.jpg

AKTIA

Aktia on monivuotinen yhteistyökumppanimme.
Aktialla on tärkeä rooli seuramme toiminnan mahdollistamisessa.

Kaudella 2020-2021 Aktia on Myyrmäessä ja Tikkurilassa toimivien lasten luistelukoulujemme pääyhteistyökumppani.

Vantaa-Vanda-logo.jpg

VANTAAN KAUPUNKI

Vantaan Kaupunki tukee urheiluseurojen toimintaa alueellisesti ja taloudellisesti, Tällä yhteistyöllä on aina ollut iso merkitys toimintamme taloudellisessa mahdollistamisessa.

valio akatemia.jpg

VALIO AKATEMIA

Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja. Ringette Walapais on yksi Valio Akatemian stipendiaateista.

Opetus- ja kulttuuriministerio_logo_2021.png
OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ

Olemme saaneet kaudelle 2020-2021 OKM:n seuratukea Nuorten luistelukoulutoiminnan jatkamiseen 10-16 vuotaille tytöille.

eslulogo_pieni.jpg
ETELÄ-SUOMEN LIIKUNTA JA
URHEILU RY

Walapais on Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen. ESLU kouluttaa, kehittää ja konsultoi urheilu seuroja vastaamaan liikunnan ja urheilun yhä vaativampiin odotuksiin. ESLU valvoo liikunta- ja urheiluseurojen etua vaikuttamalla sekä kunta-, maakunta- että valtiotasolla yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Walapaisin henkilöjäsenet ovat oikeutettuja saamaan ESLUn jäsenseuroille tarkoitetun alennuksen muun muassa seuratoiminnan hallinnon koulutuksista ja seminaareista. Ks. lisää ESLUn tapahtumakalenterista.

 

Ringetteliitto.jpg
SUOMEN RINGETTELIITTO RY

Ringette Walapais ry on ollut koko seuran historian ajan Suomen Ringetteliiton jäsen. Seura on täten ollut omalta osaltaan vaikuttamassa jäsenenä liiton toimintaan.

Vantaan Liikuntayhdistys ry.png
VANTAAN LIIKUNTAYHDISTYS RY

Ringette Walapais on jäsenenä Vantaan Liikuntayhdistys ry:ssä.  Vantaan Liikuntayhdistys ry on toimii asiantuntevana koordinoijana ja siltana kaupungin ja seurojen välillä. Samalla se toimii alueellisena liikunnan ja urheilun yhteistyöorganisaationa ja seurojen edunvalvontajärjestönä.

Liikuntayhdistys tuottaa palveluita seuroille, kaupungille ja kuntalaisille. Lisäksi yhdistys on mukana erilaisissa yhteistyö- ja kehittämishankkeissa.

Ringette_Canada 2.jpg

RINGETTE CANADA

Walapais Ringetellä on ollut vuosien varrella yhteistyötä yli mantereiden, Kanadan ringetteliiton kanssa. Tästä ovat olleet tuloksena joukkueiden vierailut Kanadassa, ringeten synnyinmaassa.

CIRCULATION

Vantaalainen kierrätys- ja ympäristöpalveluja tarjoava Circulation Oy mahdollisti Circulation-varustelainaamomme perustamisen syksyllä 2021. Lainaan saatavilla, ringetteen soveltuvilla varusteilla junioripelaajien on helpompi tulla mukaan joukkuetoimintaan. Varusteita kierrättämällä tuetaan myös kestävää kehitystä, mikä on tärkeää sekä Circulationille että Walapaisille.