top of page

RINGETTE WALAPAISIN JOUKKUEET KAUDELLA 2022-2023

Helppo tulla mukaan

Kaudelle 2023-2024 Ringette Walapaisissa toimivat aktiiviset G-,  F- ja D-joukkueet, sekä Naisten harrasteryhmä (N-joukkue).  Kaikkiin juniorijoukkueisiin mahtuu uusia pelaajia mukaan, pääsyvaatimuksena on ainoastaan luistelutaito hokkareilla.  Tule käymään treeneissä, tutustumaan muihin joukkuelaisiin ja juttelemaan. Jokaiselle löytyy varmasti soveltuva joukkue ja joukkueessa omien vahvuuksien mukainen pelipaikka ja upeat pelikaverit.


Luistelutaidon opettamista lapsille ja nuorille

 

Jos luistelutaito hokkareilla vielä puuttuu, sen saa hankittua Walapaisin luistelukouluissa.
Myös kaudella 2023-2024 perinteisen Lasten Luistelukoulun rinnalla jatkaa aiempina vuosina vahvan vastaanoton saanut Nuorten Luistelukoulu, joka on tarkoitettu 11-16 vuotiaille aloittelijoille.

 

Naisten harrastesarjan joukkue jatkaa toimintaansa kaudella 2022-2023 samalla rennolla ja positiivisella otteellaan kuin tähänkin saakka.

Maksut kaudella 2023-2024

 

Kuukausimaksumme kaudelle 2023-2024 ovat seuraavat:
 

Luistelukoulut 25€/kk/1 krt viikossa
G ja F-joukkue 50€/kk
D-joukkue 80€/kk

N-joukkue 40€/kk


Lisäksi kaksi  kertaa kauden aikana (elokuu-huhtikuu) veloitetaan kausimaksu 2 x 30€.
 

Tervetuloa mukaan, meillä saa kokeilla lajia ja sopivaa joukkuetta kaikessa rauhassa.
Otamme ilmoittautumisia joukkueisiin vastaan jo osoitteessa: walapais@walapais.fi

Kysymyksissä ja tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä:

walapais@walapais.fi

luistelukoulu@walapais.fi
g-joukkue@walapais.fi

f-joukkue@walapais.fi
d-joukkue@walapais.fi

n-joukkue@walapais.fi

JOUKKUEET

Walapais toivottaa kaikki uudet pelaajat tervetulleiksi mukaan pelaamaan ringetteä. Kaikkien ikäluokkien joukkueisiin mahtuu mukaan pelaajia ja toimintaan voi liittyä missä tahansa kohtaa talvikautta.

Kaudella 2023-2024 Etelä-Suomen aluesarjoihin osallistuvat

luistelukoulu2.jpg
walapaisluistekoulu_7.jpg

G-JOUKKUE (synt. 2016 ja 2017)

Walapaisin G-joukkue on täynnä luistelun intoa ja energiaa.  Välillä jopa tuntuu, että tuo energia tulee yli kaukalon laitojenkin.

G-joukkue koostuu nuorista ringeten pelaajien aluista, joiden joukkoon on helppo tulla, kunhan pysyy pystyssä luistimilla ja hallitsee jo edes vähän luistelun alkeita.

G-joukkueen peli alkamassa.jpg
Anchor 1
Walapais F-joukkue 2019.jpg

F-JOUKKUE (synt. 2014 ja 2015)

Walapaisin F-joukkue koostuu positiivisista ja jäällä luistelusta nauttivista nuorista ringetenpelaajista. Ryhmän tekemistä siivittää hyvä joukkuehenki, joten joukkueeseen on helppo tulla kokeilemaan ja aloittamaan ringeten harrastamista.

Anchor 2
Maila_toimii_apuvälineenä_luistelutaidon
NUORTEN HARRASTERYHMÄ
(synt. 2005-2009)

Walapaisin nuorten harrasteryhmä on rento porukka liikunnallisia ja urheilullisia tyttöjä. Ryhmälle tärkeintä on luistelun ja pelaamisen ilo, sekä yhdessä tekeminen, niin kentällä, kuin sen  ulkopuolellakin.

Uusien nuorten on helppo tulla taitotasosta, sekä taustasta riippumatta harjoituksiiimme ja sulautua mukavaan joukkoomme.

NAISET, HARRASTEJOUKKUE

Naisten harrastejoukkueessa pelaa joukko innokkaita naisia, joilla on erinomainen yhteishenki ja joiden ensisijainen tavoite on pitää hauskaa, kohottaa kuntoa ja haastaa itseään.

naiset harrastejoukkue.JPG
Anchor 4
Anchor 5
bottom of page