top of page
Anchor 1

TOIMINTAPERIAATTEET

walapais.jpg

HYVÄN MIELEN RINGETTESEURA

Olemme hyvän mielen ringetteseura. Kaikilla on oikeus saada kannustavaa palautetta ja kokea onnistumisen tunteita.

Mahdollistamme toiminnallamme lapsille, tytöille ja naisille luistelutaidon oppimista, sekä ringeten harrastamista, niin kuntoliikuntana, kuin tavoitteellisena kilpailutoimintanakin.


Kaikille paljon jää- ja peliaikaa

Katso oheinen YLE Elävän arkiston video 'Ringetteä Myyrmäessä’ vuodelta 1994. Allekirjoitamme edelleen sanasta sanaan kaiken, mitä Jussi Voutilainen videolla linjaa.

Urheiluseurana uskomme vahvasti myös yhteistyöhön, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Olemme aina avoimia keskustelunavauksille ja yhteistyömahdollisuuksille.

NÄKÖKULMIA TOIMINTAAMME

Parasta kuvaa toiminnastamme saat lukemalla seuramme piirissä toimivien henkilöiden ajatuksista, näkemyksistä ja kokemuksista blogistamme.

 

Blogissamme on kirjoituksia valmentajiltamme, toimihenkilöiltämme, pelaajiemme vanhemmilta, kuin yhteistyötahoiltammekin: 'Kirjoituksia kaukalosta ja kaukalon laidalta'

huoltajan_pelipäivä_blogi.jpg
Anchor 2
walapais kaulaliina.jpg

KEHU JA KANNUSTA

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja omaa erityisiä taitoja. Näitä taitoja voi olla vaikea huomata itse tai voi kokea olevansa heikompi tai huonompi kuin muut. Joskus on haastavaa ymmärtää, ettei tarvitse olla paras, nopein tai ketterin ollakseen tärkeä osa joukkuetta.

 

Siksi yksilöllisten vahvuuksien tunnistaminen on meistä seurana niin äärettömän tärkeää. Tämä on asia johon seurana panostamme.
Henkilökohtaisten ja joukkuekohtaisten vahvuuksien vahvistaminen on paljon helpompaa, tuloksellisempaa ja kannustavampaa kuin heikkouksien ”korjaaminen”.

Turvalliset ja kannustavat harrastuspuitteet

Tämä tarkoittaa, että lasta kehutaan hänen suorituksensa ja taitojensa kehityksestä ja häntä ohjataan eteenpäin niissä asioissa, joissa hän on vahva. 
Luomme toiminnallamme turvalliset ja kannustavat puitteet kehittyä luistelussa ja ringetessä. 

Uskomme positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin, missä mahdollistetaan onnistumisia, eikä myöskään pelätä epäonnistumisia. Siten syntyvät parhaimmat puitteet, niin pelaajiemme, seuratoimijoidemme, kuin seurammekin jatkuvalle kehittymiselle.

Anchor 3
ELINIKÄINEN LIIKUNNALLISUUS 

Pidämme tärkeänä, että tuotamme toiminnallamme onnistumisen tunteita ja liikunnan iloa lasten ja nuorten arkeen.

Tavoitteemme on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori löytää kauttamme itselleen mielekkään harrastuksen ja luontevan tavan liikkua.

Haluamme tuottaa paitsi mieluisia kokemuksia liikunnan parissa, niin myös tarjota yksilöllistä tukea ja kannustusta, jotta jokainen toiminnassamme mukana oleva voi kokea olevansa hyväksytty. Jokainen lapsi ja nuori ansaitsee tulla arvostetuksi, hyväksytyksi ja tärkeäksi juuri sellaisena kuin on.

Sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista, toisten huomioonottamista.


Vaikka opetamme käytännössä luistelua ja ringetteä, niin katsomme tehtävämme seurana olevan vielä tärkeämpi. Opetamme toimintamme kautta myös sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista ja toisten huomioon ottamista. Elinikäinen liikunnallisuus on suurempi tavoite kaikessa toiminnassamme.

liikunnan iloa.jpg
toimintaperiaatteet 2.jpg
Anchor 4
nuorten luistelukoulu vantaalla.jpg
luistelukoulu varusteet.jpg
KOHTUULLISET HARRASTUSKUSTANNUKSET

Liikunnan ilon lisäksi, haluamme mahdollistaa myös ringeten harrastamista mahdollisimman kohtuullisilla kustannuksilla. Haluamme rikkoa ja murtaa myyttejä siitä, että ’jäälajien harrastaminen on vääjäämättä kallista’.

 

Autamme harrastuskustannusten kanssa
 

Olemme osoittaneet toiminnallamme käytännössä sen, että lapsen tai nuoren harrastamisen ei tarvitse olla kallista. Jos olet kiinnostunut ringetestä lajina tai mietit, voisiko lapsellesi tai nuorellesi löytyä seurastamme uusi, kustannuksiltaan kohtuullinen harrastus, ota yhteyttä toimihenkilöihimme.
 

Avaamme mielellämme ennakkoon kaikki harrastuskustannukset ja autamme myös siinä, miten ne pystytään pitämään mahdollisimman kohtuullisina. Samoin kerromme ja autamme siinä, mitä eri keinoja meillä yhdessä on tukea ja mahdollistaa juuri sinun lapsesi liikuntaharrastusta.

Anchor 5

TULE MUKAAN TOIMINTAAMME!

Jos haluat oppia luistelemaan, haluat kokeilla ringetteä tai haluat mukaan mukavaan joukkoomme pelaajana tai valmentajana, ota rohkeasti yhteyttä!

Kirppu-koira 1222018.JPG
Anchor 6
bottom of page