top of page

Mitä yhteistä on ringetteseuralla ja kiertotalousalan yrityksellä?

Aluksi voisi ehkä vastata, ettei varmasti yhtään mitään, mutta lähempi tarkastelu tuokin esiin uuden näkökulman. Me nimittäin kierrätämme, molemmat: Circulation rakennus- ja purkumateriaaleja, Walapais varusteita.

Varustelainaamo harrastamisen mahdollistajana

Yhteistyömme Walapaisin kanssa käynnistyi halustamme mahdollistaa yhä useammalle lapselle ja nuorelle harrastamisen ja liikunnan ilo kestävällä tavalla. Sponsorointimme ansiosta Walapais sai viime vuonna käyttöönsä varustelainaamon, jonka ansiosta lasten ja nuorten tutustuminen ringetteen ei jää ainakaan varusteiden hankinnasta kiinni. Varustelainaamosta löytyy mm. hartia-, kyynär- ja polvisuojia, ringettehousuja ja pelihanskoja erikokoisille junioripelaajille, kun he osallistuvat ensimmäisiä kuukausia joukkuetoimintaan.


Lasten ja nuorten liikunta ja harrastaminen on tärkeää meille molemmille, kiertotalousalan yritykselle ja ringetteseuralle. Me Circulationilla olemme alusta asti tukeneet mahdollisuuksien mukaan nuorten urheilijoiden harrastustaivalta, ja osa tukemistamme urheilijoista on päässyt omassa lajissaan hyvinkin pitkälle. Tärkeintä on kuitenkin aina liikunnan ja osallistumisen ilo. Juuri tästä syystä olemmekin olleet innoissamme siitä riemusta, jonka varustelainaamo on synnyttänyt Walapaisissa.


Varustelainaamo on otettu lasten keskuudessa ilolla vastaan.

Kestävää ja vastuullista kuluttamista

Varusteiden kierrättäminen mahdollistaa paitsi yhä useamman lapsen harrastamisen, myös kestävän kehityksen mukaisen toiminnan. Kestävän kehityksen näkökulmasta on tärkeää, että maapallon luonnonvaroja käytetään siten, että niitä riittää nykyisille ja tuleville sukupolville. Luonnonvaroja tarvitaan myös varusteiden valmistamisessa eikä niitä riitä loputtomiin.


Kestävä ja vastuullinen kuluttaminen auttaa minimoimaan kuluttamisesta aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Paras ympäristöteko on olla ostamatta jatkuvasti uutta, sillä jatkuva uuden ostaminen ja tuottaminen kuormittaa ympäristöä. Kestävää kuluttamista on siten myös se, että kierrätämme tarpeettomat tavarat ja hävitämme käyttökelvottomaksi käyneet tavarat asianmukaisesti. Kestävän kehityksen tukeminen ennen kaikkea kierrättämällä onkin yksi yrityksemme arvojen peruspilareista ja tätä ajatusta tukee myös Walapaisin kanssa yhteistyössä toteutettu varustelainaamotoiminta.


Toivomme varustelainaamon olevan ahkerassa käytössä ja siten tuottavan harrastamisen iloa ja riemua lapsille!


Mirva Rajala Kirjoittaja on Circulation Oy:n viestintäpäällikkö, mutta myös alakouluikäisen, mm. jääurheilua harrastavan pojan äiti. Liikunta on siten oleellinen osa hänen elämäänsä sekä oman kuntoliikunnan että lapsen harrastusten kautta.


Circulation Oy on vantaalainen, Uudellamaalla toimiva perheyritys, jonka liiketoiminta muodostuu rakennus- ja luonnonmateriaalien kierrätyksestä. Yritys kannustaa kierrätysmateriaalien käyttöön rakentamisessa ja mahdollistaa omalla toiminnallaan kiertotaloutta sekä vastuullista yritystoimintaa. www.circulation.fi

151 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page