top of page

G-joukkueemme sarjakauden avaus Myyrmäessä 3.11.2019


Ensimmäisiin peleihin lähdettiin jännittävin ja innostunein mielin. Turnausvieraiksi Myyrmäkeen saapuivat EKS Jääkarhut, Hyvinkää White ja Haukat G-valkoiset. Ihanat, innokkaat ja puheliaat tytöt löysivät kaikki pukukoppinsa ja saivat mehut ja keksit odottamaan pelien päättymistä. Meitä aikuisiakin vähän jännitti, koska monet meistä olivat ensimmäistä kertaa järjestämässä turnausta. Saimme kuitenkin upeasti kentät rakennettua ja pelit pääsivät ajoissa käyntiin. Kiitos kaikille yhteistyöstä!


G-joukkueen ensimmäinen turnaus
Viime hetken neuvot pelaajille

'Walapais, Walapais, Walapais on paras!' -huudot alkoivat kuulua heti tuomarin ensimmäisen vihellyksen jälkeen Walapaisin tyttöjen vaihtopenkiltä. Kannustaminen oli niin kivaa, ettei peliäkään ehtinyt koko ajan seurata. Taisi muutama maalikin mennä ohi silmien. Pelaajista hauskaa oli myös etsiä omia tuttuja yleisön seasta, miettiä, mitä iskä tekee toimitsija-aitiossa, kysellä pelikaverin sisarusten poikaystävistä ja ehdittiin siellä miettiä jopa joululahjatoiveitakin.


Tunnelmia G-turnauksesta.
Pelaajilla oli tärkeää asiaa ennen pelejä, pelien lomassa, kuin turnauksen pelien väleissäkin.

G-turnaus pelitilanne
Rinkulasta taisteltiin G-turnauksen peleissä antamatta tuumaakaan periksi

Pelit sujuivat tytöillä hienosti. Tytöt menivät kentälle ja tulivat sieltä hymy huulilla. Kaikki tekivät parhaansa ja jaksoivat viimeiseen peliin asti taistella kentällä. Ilmeistä näkyi, että pelaaminen oli hauskaa! Huimaa kehitystä on tämän syksyn aikana meidän G-tytöissä tapahtunut. Nyt osattiin jo syöttää kaverille, mennä hakemaan hyökkäyspäähän vapaata paikkaa sekä auttaa maalivahtia puolustuspäässä. Maalivahdillakin oli useita upeita torjuntoja pelien aikana.

G-joukkue on poistunut jäältä
G-joukkueen ensimmäiset pelit ovat nyt takana. Ties kuinka monta peliä on vielä edessä.

Illan pelejä oli viheltämässä kaksi ensikertalaista juniorituomaria. Päivä oli tosi jännittävä heillekin. Illan päätteeksi he kuitenkin totesivat, että tuomarointi oli kivaa. Hekin onnistuivat tehtävässään hienosti. Kaiken kaikkiaan voisi todeta, että turnaus oli oikein onnistunut ja me kaikki lähdimme kotiin hyvillä mielin. Tästä on hyvä jatkaa! Tiia Piili ja Mia Parviainen

Kirjoittajat ovat G-joukkueen joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja, jotka molemmat jännittivät turnausta vähintään yhtä paljon kuin pelaajatkin.

126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page