top of page

Kaikki huutaa Walapais! - riemua F-joukkueen kauden avauksessa

Päivitetty: 26. syysk. 2019

F-junioreidemme kauden ensimmäiset pelit pelattiin Isänpäivänä 11.11. kotihallissamme Myyrmäessä. Turnausmuotoisissa F-sarjan peleissä jokainen joukkue pelaa kolme peliä. Isänpäivän pelit olivat erittäin tasaisia ja niistä muodostuikin todellisia jännitysnäytelmiä, niin pelaajille kuin katsojillekin. Isät saivat varmasti kokea paikan päällä todellista urheilun juhlaa!

Se on MAALI!

Kautemme alkoi elokuun puolessa välissä, kun saimme ensimmäiset jäähallivuoromme. Alkukaudesta pääpainopisteemme oli luistelu, jota harjoittelimme sekä omilla harjoitusvuoroillamme että koko seuran yhteisillä Taitojäillä. Luistelutaidon lisäksi olemme keskittyneet joukkueena pelaamiseen ja yksilösuorituksiin. Suurimpina teemoina harjoitteissamme ovat olleet renkaan syöttäminen ja renkaan riistäminen, puolustaminen ja tietysti laukominen.


Peleissä tuli niin paljon onnistumisia, että valmentaja meni jo laskuissa sekaisin.

Peleissä joukkueemme sitten näyttikin valmentajalle ja kaikille kannustajille oikein toden teolla, että alkukauden harjoittelulla on saatu tuloksia aikaan. Jokainen tyttö oli mennyt luistelussa paljon eteenpäin; saanut lisää nopeutta ja tekniikkakin oli kehittynyt huimasti. Tytöt olivat saaneet lisää itsevarmuutta sekä hyökkäyspäähän että puolustukseen. Syötöt kulkivat, maaleja tehtiin vastustajan verkkoon ja vastustajalta riistettiin rinkuloita. Peleissä tuli niin paljon onnistumisia, että valmentaja meni jo laskuissa sekaisin!

Parasta turnauksessa oli kuitenkin nähdä kentällä hymyileviä tyttöjä, joista paistoi into pelaamista kohtaan. Vaihtoaitiossa omaa pelivuoroaan odottavat joukkuekaverit innostuivat heti ensimmäisillä peliminuuteilla kannustamaan jäällä olevia kavereitaan raikuvilla WALAPAIS - huudoillaan, johon katsomossa olevien kannattajien oli helppo yhtyä. Nämä yhdessä loivat halliin mahtavan tunnelman, jossa tyttöjen oli upeaa avata pelikautensa.Tästä on hyvä lähteä treenaamaan lisää ja kohti tulevia pelejä.

Sara Paasonen

Kirjoittaja on F-junioreiden vastuuvalmentaja, jonka oma pelaajaura jatkuu yhä Walapais Naisten harrastejoukkueessa.

129 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page