top of page

Kaukalosta nurmikolle ja takaisin

Päivitetty: 30. elok. 2019

Kesään kuuluu aurinko, uiminen, pyörällä ajaminen ja jäätelönsyöminen. Kesälomakaudella pelaajat perheineen hajaantuvat viettämään kesää kukin omille tahoillensa. On ringeten kesäleirejä, kesäkauden harrastuksia ja perheiden kesämökki- ja lomareissuja. Kesällä pelaajat vapautetaan pitkän luistelukauden jälkeen jäähallien hämärästä nurmikoille, järvenrannoille ja auringonpaisteeseen. Kesälomien jälkeen on akut ladattu ja tytöillä on jälleen valtavasti intoa ja energiaa palata jäälle. Ja niin sen pitää ollakin.


Kesään kuuluvat myös kesätreenit. Tänä vuonna olemme kesätreeneissä keskittyneet liikkumiseen ja yleiseen liikunnallisuuteen. Pienryhmissä lapset ja aikuiset ovat päässeet pelaamaan pienpelejä, treenaamaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tutustumaan erilaisten harjoitteiden kirjoon.


Kaikki olennainen mukana kesätreeneissä

Lähdimme siitä, että kesätreenaamiseen pitää olla paitsi monipuolista, niin myös mieluisaa. Rinkulaultimate, lippupallo, kehonhallinnan harjoitteet ja leikkimieliset viestit ovat olleet tervetullutta vastapainoa juoksutekniikan harjoittelulle ja porrastreeneille. Kesätreeneihimme on osallistunut hyvin eri-ikäisiä lapsia vanhempineen. Siksi kesätreeneissämme on ollut kyse ennen kaikkea yhdessä tekemisestä ja yhdessäolosta.


Hakunilan Urheilupuiston treenien päätteeksi ehdittiin laavulle paistamaan nuotiolla makkaraa ja vaahtokarkkejakin.

Ajoittain kesätreeneissä meno on ollut niin vauhdikasta, että on ollut hatusta kiinni pitelemistä.

Kesään on kuulunut myös seuraavan kauden suunnittelu. Toisaalta mitä muuta kesähelteillä ja laiturinnokassa olisi voinut edes ajatella, kuin tulevaa ringettekautta? Onneksi valtaosa tulevan kauden valmistelutyöstä saatiin valmiiksi jo touko-kesäkuussa.

Kesään on kuulunut ringetteseurassa myös hengähtäminen. On palauduttu kiireettä menneestä ja kerätty voimia tulevaan kauteen. On saatu nostaa aurinkolasit silmille, nojata taaksepäin, nostaa käsiä pään taakse ja nauttia lämmöstä hymyillen. Nyt on kuitenkin aika mennä taas lujaa! Walapaisin kesätreenit jatkuvat kesätauon jälkeen, alkaen taas tiistaina 6.8.2019 klo 18.00-19.00 Myyrmäen Urheilupuistossa. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin pelaajat. Nähdään treeneissä!

WALAPAIS!

Mika Kainulainen

Kirjoittaja on junioripelaajan isä, hyökkäyskellomies, sekä Walapaisin markkinointiviestinnästä vastaava toimihenkilö. Ylpeä vantaalaistunut helsinkiläinen, joka on auttamattomasti menettänyt sydämensä Walapaisin toimintaperiaatteille.

88 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page