top of page

Kerran Walapais, aina Walapais

Päivitetty: 26. syysk. 2019


Voittopokaali!

Toukokuun aurinkoisena lauantaina 4.5.2019 Walapaisin Old Stars -joukkue osallistui EKS:n järjestämään ringeten Old Stars -turnaukseen Leppävaarassa. Walapais pelasi viisi peliä ja yllätys yllätys, kaikista peleistä tuli voitto kotiin ja koko turnauksesta kultapokaali seuran vitriiniin.


Turnaukseen valmistautuminen alkoi turnausta edeltävänä sunnuntaina, kun Walapaisin Old Stars -joukkue sai kunnian pelata Walapaisin päätöstapahtumassa, Naisten harrastejoukkuetta vastaan. Tässä ystävyysottelussa molempia joukkueita vahvistettiin myös seuran D-junioreilla.Ottelussa nähtiin reilua taistelua, hienoja maaleja ja uskomattomia torjuntoja. Tapahtuman päätteeksi palkittiin Walapaisin alkuvuosien pelaajia, joista edelleen pelaamassa olivat Merja "Meku" Hedman, Leena "Lite" Korhonen, Merja "Markka" Markkanen ja Sarinah "Santtu" Oey. Tältä pohjalta lähdettiin kohti turnausta. Ystävyysottelu jäi turnauksen ensimmäiseksi ja viimeiseksi valmistautumisharjoitukseksi! Kiitos seuralle kutsusta osallistua päätöstapahtumaan!


Onnistuneen OldStars-turnauspäivän fiiliksiä muistelevat Zero, Tarzan ja Jasu:

"Olipa nostalginen fiilis, kun sai lady-turnauksen lähestyessä hakea kellarista pelikassin ja kaivaa Walapaisin ringettekamat esiin 25 vuoden tauon jälkeen. Mailamuoti oli siinä määrin muuttunut vuosien myötä, että piti pyytää Markalta lainaksi mailaa. Muut kamat olivat vielä pelaamiseen kelpaavia, mitä nyt herättivät muissa lähinnä vintage-hilpeyttä.


"Tää on parasta just nyt!"

Ja se jälleennäkemisen ihmetys, kun tapaa pelikavereita 25 vuoden tauon jälkeen! Tuntui kuin olisi vasta vähän aikaa sitten erottu ja läpänheitto pukukopissa jatkui samoissa hauskoissa fiiliksissä, mihin joskus 90-luvun alussa omalta osaltani oli jääty. Näitä joukkuepelaamisen parhaita aikoja olikin jo ollut ikävä!


Pelaaminen oli aivan yhtä hauskaa kuin silloin parhaina vuosina! Mieli olisi tehnyt luistella rinkulan perässä täysiä, mutta järjen ääni ja kropassa olevat tuntemukset hidastivat vähän tahtia. Voittoja kuitenkin tuli! Ja makealta tuntui!

Parasta oli joukkueen kanssa vietetty aika; ennen pelejä hienhajuisessa pukukopissa hikisten kamojen päälle pukeminen, pelaaminen ja toisten kannustaminen ja jälkipelit yhteisessä illanvietossa! Muutama hieno kuviokin saatiin nähdä ja suoraan syötöstä tehty maali! "Our team is Walapais, hei our team is dynamite, hei, hei, hei!"

Katja "Zero" Helminen

*************

"Meillä on hyvä jengi koossa taas"

"Katsomossakin riitti tunnelmaa, kun vanhojen pelikaverien nimet olivat aluksi hakusessa, mutta tuttu luisteluasento ja laukaukset olivat kuin eiliseltä. Eipä meidän polut ole juuri vuosien saatossa pääkaupunkiseudulla ristenneet ja siksi oli hienoa kuulla kunkin ringeten aktiivivuosien jälkeistä elämäntarinaa. Mahtava energia ja tiimihenki oli kasassa, kannustus siivitti huippusuorituksiin. Kulta oli ansaittu!"

Taru "Tarzan" Taajamaa

*************

"Oli ihanaa viettää mahtavien ihmisten seurassa tuo päivä. Tunnelma oli rento ja hieman villikin välillä. Pelattiin tosi hyvä turnaus ja oli mukavaa jutella saman pöydän äärellä kuulumisia illallisella."

Jaana "Jasu" Oikarinen

************** Kiitos turnauksen onnistuneista järjestelyistä EKS:n puuhanaisille, Anne Ahoniemelle ja Jenni Haatajalle, kiitos Walapais Old Stars -joukkueen sponsorille Markku Kolille, kiitos pelaaja-joukkueenjohtajallemme Evi Levanderille ja kiitos joukkueemme tsempparipelaajalle, maalivahti Niina "Uffe" Koljoselle, jonka loistavat torjunnat mahdollistivat kultakamppailun voittamisen!

Katja ”Zero” Helminen

381 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page