top of page

NUORTEN LUISTELUKOULU  11 - 16 - VUOTIAILLE TYTÖILLE
JA 
NUOREKKAILLE NAISILLE

Opi luistelemaan, tapaa uusia kavereita ja tule kokeilemaan naisten vauhdikasta jäälajia ringetteä! Tämän toiminnan käynnistämiseen Walapais on saanut OKM:n Seuratukea kausille 2019-2020 ja 2020-2021. Ringette Walapais toivottaa jäälle lämpimästi tervetulleeksi niin nuoret kuin luistelusta kiinnostuneet aikuisetkin.

MIKSI NUORILLE JA NUOREKKAILLE ON OMA LUISTELUKOULU?

Perinteisesti luistelukoulut on suunniteltu lapsille ja lasten tarpeisiin. Nuorille ja nuorekkaille aikuisille nämä harjoitteet voivat tuntua lapsellisilta ja omanikäisen seuran puuttuminen voi heikentää intoa.

Lue Vantaan Sanomien 17.-18.8.2019 artikkelit Nuorten Luistelukoulustamme.

Lue myös Ringette-lehden numerossa 3/2019 julkaistu artikkeli Nuorten Luistelukoulustamme.

Nuorten Luistelukoulu on suunniteltu ja kohdennettu selkeästi 11-16-vuotiaiden ja nuorekkaiden tarpeita ajatellen. Suunnittelussa on ollut mukana itse 12-14-vuotiaina luistelun aloittaneita tyttöjä.

Nuorten ja nuorekkaiden luistelukoulussa harjoitteet on suunniteltu vastaamaan luistelukoululaisten ikää ja nuorten omaa ääntä, kehitysehdotuksia ja toiveita kuunnellaan kauden aikana.

Ensimmäinen_kerta_hokkareilla.jpg
Anchor 1

SOPISIKO NUORTEN JA NUOREKKAIDEN LUISTELUKOULU
JUURI MINULLE?

Nuorten Luistelukoulussa luistelua ja ringetteä opitaan yhdessä muiden samanikäisten aloittelijoiden kanssa.

 

Luistelukoulussa on lupa onnistua ja kehittyä – ja myös epäonnistua. Tärkeintä on, että siellä on sinusta hauskaa ja koet oppivasi uusia asioita.

Luistelukoulussa pääset tutustumaan toisiin nuoriin, toisiin aikuisiin ja saat kannustavaa palautetta. Ringette Walapais luo Nuorten Luistelukoululle puitteet.

Sinä päätät, onko luistelukoulu sinun juttusi. Uskomme vahvasti, että kun kokeilet, haluat tulla uudelleen. Luistelemaan opit varmasti!

Valmentajan ohjeita kuunnellaan tarkkaan
Yksi kerrallaan nuoret ovat siirtyneet h
Anchor 2

SAANKO TULLA KOKEILEMAAN NUORTEN LUISTELUKOULUUN?

Saat tietenkin! Nuorten Luistelukouluun saa tulla kokeilemaan kolme kertaa ilmaiseksi, jotta voit olla varma, että juuri luistelu ja ringette ovat sinun uusi harrastuksesi. Kokeilukertojen jälkeen päätät, haluatko jatkaa.

varustepörssi_luistinkuva.jpg
Anchor 3
MITÄ TARVITSEN MUKAAN NUORTEN LUISTELUKOULUUN?

Kokeilukerroille tarvitset mukaan vain luistimet, kypärän, lämpimät käsineet ja jäähallissa liikkumiseen soveltuvan asun. Jäähalliympäristö ei ole kylmä, joten paksua vaatekerrosta ei tarvita. Luistimiksi käyvät hokkarit tai taitoluistimet.

Kun päätät jatkaa harrastamista kokeilukertojen jälkeen, tarvitset lisäksi kaulasuojan. Kokeilukerroille saat sen lainaksi luistelukoulusta

Anchor 4
NUORTEN LUISTELUKOULUT -
MISSÄ JA MILLOIN?

Nuorten ja
nuorekkaiden naisten luistelukoulu:


Sunnuntaisin 3.9.2023 alkaen
klo 16.30 - 17.30, 
Myyrmäen 1. jäähalli
Raappavuorentie 10,
01600 Vantaa

Yli 10-vuotiaiden lasten on mahdollista käydä myös Tikkurilassa, mutta nuorille ja nuorekkaille aikuisille erikseen suunniteltu opetus vain Myyrmäen luistelukoulussa.

Keskiviikkoisin 30.8.2023 alkaen

klo 18.00-19.00,
Tikkurilan harjoitusjäähallissa
Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54, 
01300 Vantaa

Huom. 
Samaan aikaan jäällä on lasten luistelukoulu.

Mukaan voit tulla missä tahansa vaiheessa kautta. 

Luistelukouluryhmiin pitää ilmoittautua ennakkoon, jotta osaamme varata riittävän määrän ohjaajia jäälle.

Nuorten luistelukoulu 1.jpg
Anchor 5
MITÄ NUORTEN LUISTELUKOULU MAKSAA?

Ringette Walapaisissa harrastamisen kustannukset on pyritty pitämään kohtuullisina ja läpinäkyvinä.


Kuukausimaksut kaudella 2023-2024 ovat seuraavat: 25€/kk.
 

Luistelukoulun kuukausimaksun lisäksi koko kauden aikana (syyskuu-huhtikuu) peritään erikseen syys- ja kevätkaudelta kausimaksu 2 x 30 = 60 €.

walapais blogi.JPG
Anchor 6
MITÄ LUISTELUKOULUN JÄLKEEN?

Kun olet oppinut luistelutaidon perusteet, sinulla on oikeus siirtyä halutessasi suoraan soveltuvaan juniorijoukkueeseen.

Walapaisin joukkueisiin on perinteisesti ollut helppoa siirtyä, sillä joukkueiden jäsenet vierailevat luistelukoulun harjoituksissa ja tulevat pelikaverit ovat käyneet jo tutuiksi. Joukkueissa myös korostetaan jokaisen pelaajan yksilöllisiä vahvuuksia ja valmentajat ovat sitoutuneet huomioimaan jokaisen pelaajan yksilönä.
 

Luistelukoulun jälkeen on mahdollisuus jatkaa harrastamista myös lasten luistelukoulun tai juniorijoukkueiden ohjaajan roolissa.

Tällöin toimit ryhmän valmentajan apuna jäällä ja jään ulkopuolella tapahtuvissa harjoitustilanteissa, ja pääset käytännössä tutustumaan valmentajan tehtäviin.

Sinulle, kuten muillekin Nuorten Luistelukoululaisille, luodaan luistelukoulun jälkeen yksilöllinen pelaajapolku tai halutessasi valmentajapolku, jotta mielekäs harrastaminen voi jatkua perustaitojen opettelun jälkeen.

juomapullot_small.jpg
Anchor 7

Lämpimästi tervetuloa luistelun ja ringeten pariin Walapaisiin!

Anchor 8
ILMOITTAUTUMINEN NUORTEN LUISTELUKOULUUN

Tervetuloa ilmoittautumaan Ringette Walapaisin luistelukouluun! Jos perheestä on tulossa useampi nuori, ilmoita heidät erikseen.

Tällä lomakkeella ilmoitetaan henkilöstä välttämättömät tiedot, joita tarvitsemme, jotta pystymme varaamaan riittävän määrän ohjaajia jäälle ja tarvittaessa kommunikoimaan esim. mahdollisista muutoksista.

Huom. Käytämme samaa ilmoittautumislomaketta sekä lasten, että nuorten, kuin nuorekkaiden naisten luistelukouluillemme. Jos olet aikuinen ilmoittautumassa itse luistelukouluun, niin sopeuta ja täytä maalaisjärkeä käyttäen omat tietosi alla oleviin kenttiin.

Myyrmäkeen vai Tikkurilaan

Huom. luistelukouluumme osallistuakseen, lapsen pitää kyetä vähintään seisomaan ilman tukea jäällä paikallaan pystyssä TAI huoltajan pitää tulla luistimet jalassa ja kypärä päässä auttamaan häntä jäälle.

Lähtötaso
Toivottu kommunikointikieli

*Ilmoittautumalla suostun siihen, että lapseni / nuoreni nimi,

oma nimeni, sähköpostiosoitteeni ja puhelinnumeroni (huoltajana) voivat näkyä luistelukoulun hallinnoinnista vastaaville henkilöille luistelukoulun hallintajärjestelmässä SuomiSportissa. Mikäli saan tietooni muiden luistelukoululaisten vastaavia tietoja luistelukouluun osallistumisen aikana, sitoudun käsittelemään heidän vastaavia tietoja luottamuksellisesti.

Kiitos ilmoittautumisesta!
Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse

Ilmoittautumistietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan ne ovat vain seuran (Ringette Walapais ry) toimihenkilöiden käytettävissä.

Lue lisää "Luistelukouluihin ilmoittautuneiden rekisterin" tietosuojaselosteesta.

 

Luistelukouluun liittyvien tietojen, kuten esim. luistelukoulutapahtumien, hallinnasta Suomisportissa voit lukea lisää: SuomiSport-palvelun tietosuojaselosteesta.
 

Jos sinulla on kysymyksiä luistelukoulun toimintaan liittyen, niin voit lähettää suoraan: luistelukoulu@walapais.fi tai oheisella lomakkeella.

 

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaan tai johonkin muuhun liittyen, ota yhteyttä: tietosuojavastaava@walapais.fiTERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JOUKKOOMME!

Terveisin


Tiina Utriainen, luistelukoulujen vastuuohjaaja, Myyrmäki ja Tikkurila.
Mika Kainulainen, luistelukoulukoordinaattori, Myyrmäki ja Tikkurila.

bottom of page